Gulasz angielski to najpopularniejsza i najbardziej uznana konserwa mięsna.
Właściwy dobór przypraw i odpowiednia kompozycja wysokogatunkowego mięsa wieprzowego sprawiają, że produkt jest niezwykle delikatny, a zarazem aromatyczny.
Mielonka wieprzowa sterylizowana.
Składniki: mięso wieprzowe (71%), woda, białko wieprzowe, sól spożywcza, stabilizatory: difosforany, pieprz biały, maltodestryna, aromat ( z soją i mlekiem), przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 688 kJ / 165 kcal; Tłuszcz: 11 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g; Węglowodany: 0,5, w tym cukry: 0,5 g; Białko: 13 g; Sól 2,3 g.
Przechowywać w temperaturze od 2oC do 25oC w suchym i nienasłonecznionym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Wyprodukowano w Polsce
Forma pakowania: puszka 160 g